Onze Diensten

Van a tot ze kunt u bij ons terecht

HOE KUNNEN WIJ U VAN DIENST ZIJN?

Om u naast de aankoop van uw volgende auto goed van dienst te zijn, bieden wij diverse aanvullende diensten aan. Van financiering tot aan de export van uw auto kunt u bij ons terecht. Ook dat is Helder.

Op zoek naar een nieuwe auto?

Wij hanteren een zeer strenge auto inkoop beleid. Wij selecteren enkel auto’s die voldoen aan onze kwaliteitseisen. Wij hebben een zeer divers en ruim aanbod van gebruikte personen- en bedrijfsauto’s met wekelijks nieuwe aanbiedingen. Gemiddeld hebben wij rond de 50 auto’s op voorraad in verschillende prijsklassen. Het grootste deel van onze voorraad is direct ingekocht bij grote merkdealers. Heeft u een leuke auto bij ons zien staan? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een proefrit, en krijg meteen indruk van de auto. Om u zo goed als mogelijk van dienst te zijn werken wij alleen op afspraak.

Kies de financiering die het beste bij u past

U heeft een auto gezien die u graag zou willen kopen, maar u budget is niet toereikend. Wij kunnen u helpen bij het kiezen van een passende financiering. Wij werken samen met meerdere kredietverstrekkers. Hierdoor kunnen wij u altijd de financiering bieden die het beste bij uw situatie past.

Wilt u meer informatie over de verschillende mogelijkheden, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Goed verzekerd de weg op

Wilt u gelijk de weg op met uw nieuwe auto? Sluit dan via ons uw autoverzekering af. U profiteert dan ook nog eens van onze kortingen bij onze verzekeringspartners. Zo heeft u de zekerheid die u wenst voor een aantrekkelijke prijs met de beste voorwaarden. Ook dat is Helder.

Wilt u meer informatie over onze verzekeringen, neem dan gerust contact met ons op.

WA

Verzekering

De wettelijke aansprakelijkheidsverzekering is de verplichte basisverzekering in Nederland voor auto’s. Deze verzekering dekt de schade die u toebrengt aan derden.

Beperkte Cascoverzekering

Met de beperkte cascoverzekering is uw nieuwe auto verzekerd voor schade die wordt veroorzaakt door bijvoorbeeld brand, storm of bliksem. Ook diefstal valt onder deze verzekering.

Volledige Cascoverzekering

Met deze verzekering bent u gedekt tegen schade van derden, schade veroorzaakt door u zelf, voor diefstal, schades door die bv. veroorzaakt door brand, bliksem en storm.

Ons Service Abonnement

Heeft u een verzekering via ons afgesloten dan kunt u deze verzekering uit breiden met ons Service Abonnement. Met het Service Abonnement bent u zeker van professionele hulp bij het verhalen van een eventuele schade. Denk bijvoorbeeld aan het verhalen van materiële en letselschade in zowel binnen- als buitenland, maar ook aan de inzet van expertise en zelfs een incassobureau of gerechtsdeurwaarder. Ook kunt u gebruikmaken van onbeperkte toegang tot de complete, professionele Juridische Adviesdesk van DAS voor eerstelijns advies. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Bepaal zelf uw prijs op basis van uw garantie

Standaard bieden wij onze auto’s tegen nettoprijzen of te wel handelsprijzen aan. U kunt zelf tegen een meerprijs een garantiepakket bij ons afnemen. Op deze manier kunnen wij onze prijzen laag houden en weet u precies wat er wel en niet onder de gekozen garantie valt. Dat is Helder voor ons en vooral voor u.

Afleverpakket A
12 maanden APK keuring
Kleine onderhoudsbeurt (olie + oliefilter + luchtfilter)
Interieur reiniging
Exterieur reiniging
Vrijwaren van uw inruilauto
Pakketprijs € 249

Afleverpakket B
12 maanden APK keuring
3 maanden garantie op motor + versnellingsbak*
Kleine onderhoudsbeurt (olie + oliefilter + luchtfilter)
Volledig professionele reconditioneringsbeurt
Vrijwaren van uw inruilauto
Pakketprijs € 549

Afleverpakket C
12 maanden APK keuring
6 maanden garantie op motor + versnellingsbak*
Onderhoudsbeurt welke uw auto nodig heeft volgens de fabrieksnormen
Volledig professionele reconditioneringsbeurt
Vrijwaren van uw inruilauto
Pakketprijs € 999

Garantievoorwaarden:

– Indien U heeft gekozen voor een afleverpakket wordt dit schriftelijk bevestigd op uw factuur en ontvangt u een garantiecertificaat. Dit garantiecertificaat is niet overdraagbaar aan derden. Alle overeengekomen garantievoorwaarden staan vermeld in het garantiecertificaat.
– Occasions die op basis van ‘zo meenemen’ dan wel groothandelscondities of op verzoek zonder garantie worden verkocht zijn ten aller tijden uitgesloten van garantie.
– Autobedrijf Helder verleent garantie bij de aangesloten garages. Alleen indien er schriftelijk toestemming is verleend door autobedrijf Helder kan er extern garantie worden verleend.

Wij helpen u bij de export van uw auto

Ook voor de export van uw auto bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring met het exportproces. Zo weet u zeker dat de export op een soepele en snelle manier verloopt. Onze Export Service omvat de volgende stappen:

  • Afmelden van voertuigen bij het RDW;
  • Aanvraag van exportdocumenten;
  • Afmelden van kenteken zonder verzekeringen / groene kaart;
  • Afmelden van kenteken met verzekering / groene kaart;
  • Witte export kentekenplaten.

Wilt u uw auto direct exporten, of op een later tijdstip exporten? Neem voor meer informatie contact met ons op.

Wilt u weten wat de waarde is van de auto?

Wil jij graag weten wat je auto waard is? Maak dan vrijblijvend een afspraak om bij ons langs te komen om je auto te laten taxeren. Onze taxatie service is gegarandeerd 100% gratis. Na taxatie weet u exact wat uw auto waard is en wat u er voor zal krijgen. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, werken wij alleen op afspraak.

Verkoop u auto tegen een goede prijs

Wij hebben een zeer hoge omloopsnelheid van onze voorraad. We zijn dus altijd op zoek naar nieuwe auto’s. Maar wij kopen ook motorfietsen en bedrijfsauto’s in ongeacht het merk, model en bouwjaar. Wilt u graag uw voertuig inruilen of simpelweg verkopen aan ons. Vul dan ons inkoop formulier in. Wij nemen direct contact met u op om de waarde van uw auto te bepalen. Gaat u akkoord met de prijs, dan krijgt u gelijk uw geld. Dit kunnen we zelfs binnen één dag regelen. Simpel en snel dat is Helder.

Back to top